uitgebreid zoeken

Categorieën

Uitzonderingen

Type

Over Hollandse Hoogte

Hollandse Hoogte is een full-service fotobureau dat zowel Nederlandse topfotografen als prestigieuze internationale agentschappen vertegenwoordigt. Via de website heb je toegang tot vele miljoenen beelden uit binnen- en buitenland.

Portfolio
Beeldprofessionals uit alle branches kunnen bij Hollandse Hoogte terecht. Het fotobureau beschikt over een zeer divers en uitgebreid portfolio, waarin alle disciplines ruimschoots aan bod komen. Van nationale nieuwsfotografie tot premium portretten en van sophisticated modereportages tot commerciële reclamebeelden. Voor klanten die in stock niet kunnen vinden wat ze zoeken, kan Hollandse Hoogte in opdracht een op maat gemaakte productie verzorgen.

Clusters
Het team van Hollandse Hoogte is opgedeeld in verschillende clusters die elk een specifieke klantengroep bedienen.

Nieuws & Opinie
Dagelijks putten tientallen kranten, opiniebladen, actualiteitenprogramma’s en apps uit de immense beeldbank van Hollandse Hoogte. Het aanbod reikt van Prinses Beatrix die in 1959 New York bezocht en Arjen Robben die in 2013 het winnende doelpunt tijdens Champions League-finale maakte tot de verkiezingen in de Verenigde Staten en de bloederige opstanden in Libië.

Al ruim vijfentwintig jaar is Hollandse Hoogte een begrip als het gaat om Nederlandse fotografie. In de beeldbank vind je miljoenen foto’s die typisch Nederlandse onderwerpen, zoals onderwijs, integratie, gezondheidszorg en werkeloosheid in beeld brengen. Ook wat betreft aerials en portretten heeft het fotobureau zich inmiddels ruimschoots bewezen. Naast fotografie uit eigen land levert Hollandse Hoogte via prestigieuze fotoagentschappen als Magnum, Panos, Contrasto en Laif ook veel materiaal van internationale fotografen.

Entertainment & Lifestyle
Van het filmfestival in Cannes tot de inhuldiging van koning Willem-Alexander en van de Fashion Week in New York tot de scheiding van Rafael en Sylvie. Hollandse Hoogte brengt entertainment in de breedste zin van het woord. In de beeldbank vind je behalve candid snap shots en rode lopers van agenten ook prachtige portretten van zowel nationale als internationale sterren.

Ook op het gebied van lifestyle beschikt Hollandse Hoogte over een uitgebreid portfolio. Via buitenlandse agenten en Nederlandse fotografen levert het fotobureau o.a. culinaire beelden mét en zonder recept, recente modereportages en (internationale) interieurseries.

Creative, Corporate en Non-Profit
Klanten uit het bedrijfsleven, reclame- en ontwerpbureaus, overheidsinstanties en non-profitorganisaties weten Hollandse Hoogte al jaren te vinden voor het enorm aanbod authentieke Nederlands stockfoto’s. Maar ook materiaal van buiten de landsgrenzen doet het goed. Hollandse Hoogte vertegenwoordigt de verfrissende collecties van het Duitse plainpicture en het Scandinavische Johner.

Zowel conventionele als innovatieve beeldprofessionals kunnen bij Hollandse Hoogte terecht. Het bureau werkt bijvoorbeeld met speciale abonnementen voor pitches, presentaties, apps en online magazines. Een traditionele nichemarkt die Hollandse Hoogte bedient, is die van de literaire uitgevers. Naast foto’s vind je bij Hollandse Hoogte illustraties van o.a. IKON en Illudirect en levert het bureau bewegend beeld.

Opdrachtfotografie
Hollandse Hoogte is al meer dan 25 jaar specialist in het verzorgen van opdrachtfotografie. Het bureau vertegenwoordigt Nederlandse topfotografen over de hele wereld, afkomstig uit verschillende disciplines. Alle fotografen zijn eigenhandig en zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, representativiteit en betrouwbaarheid. Daarnaast beschikt Hollandse Hoogte over een internationaal netwerk van ruim honderd buitenlandse agenten die allemaal dezelfde hoge kwaliteit nastreven. Zo vinden we voor iedere opdracht en voor ieder budget de juiste match.

Het doel van In Opdracht is om met hoogwaardige fotografie bij te dragen aan een mooie publicatie waar de opdrachtgever trots op kan zijn. Of het nou gaat om een edgy editorial of een commercieel portret. Daarnaast neemt Hollandse Hoogte graag werk uit handen door het complete traject te verzorgen vanaf de briefing tot aan de daadwerkelijke productie en alles wat daar tussen zit.

Permission Machine bvba (Graphics Detective)

Hollandse Hoogte werkt samen met het Belgische bedrijf Permission Machine bvba.

Graphics Detective beschikt over software dat foto’s uit de database van Hollandse Hoogte online kan traceren. Hollandse Hoogte kijkt vervolgens of voor die beelden licentie is verleend.
Als van een licentie geen sprake is dan is Graphics Detective door Hollandse Hoogte gemachtigd om alsnog een licentie voorstel te doen aan de publicerende website.
Daarvoor wordt correspondentie gestuurd door Graphics Detective. In die correspondentie wordt uiteraard naar de samenwerking tussen beide partijen verwezen. Graphics Detective is tevens door Hollandse Hoogte gemachtigd om de achterstallige licentiegelden te incasseren.

Mocht je hierover vragen hebben neem dan contact op met legal@permissionmachine.com of met
info@hollandse-hoogte.nl.

Meer informatie over Graphics Detective, ga naar www.permissionmachine.com.

Nieuwe lightbox

Geef hieronder een naam voor de nieuwe lightbox.

Ogenblik geduld

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je bestand wordt nu klaargezet.


Bestand staat klaar

Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Fout opgetreden

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.